Welkomst Cadeau Energie

Overstappen van energieleverancier? Profiteer van een welkomstcadeau energie

Het overstappen van energieleverancier brengt enkele interessante voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel van het overstappen naar een andere energieleverancier, is dat u hier veel geld mee kunt besparen. Door een goedkoper contract af te sluiten hoeft u minder kosten te betalen aan uw energieleverancier en houdt u meer geld over voor andere dingen.

Een bijkomend voordeel van het afsluiten van een nieuw energiecontract, is dat u doorgaans een welkomstcadeau krijgt als u nieuwe klant wordt van een specifieke energieleverancier. Welke soort welkomstcadeaus dit kunnen zijn en hoe u een pakket af kunt sluiten met het perfecte welkomstcadeau energie voor u, leest u op deze pagina.

Een welkomstcadeau energie: de verschillende soorten cadeaus

Er zijn verschillende soorten welkomstcadeaus die u kunt krijgen als u een nieuw energiecontract afsluit. Een welkomstcadeau energie dat veel gegeven wordt door energieleveranciers in Nederland, is een bepaald percentage aan korting op uw energie. Zo kunt u als welkomstcadeau energie bijvoorbeeld 25 procent korting krijgen op uw energierekening, zodat u minder geld hoeft te betalen aan de energieleverancier. Een andere vorm van dit cadeau is een cashback, waarbij u 100 euro krijgt van de energieleverancier als u hier een contract afsluit. Dit komt op hetzelfde neer als de korting, maar dan krijgt u het bedrag in één keer op uw rekening gestort.

Ook kunt u een welkomstcadeau energie krijgen in de vorm van een cadeaubon voor een specifieke winkel of webwinkel of een fysiek cadeau. Denk hierbij aan een thermostaat, een iPad of een box om muziek te luisteren. Bij sommige energieleveranciers kunt u zelfs kiezen uit meerdere welkomstcadeaus, zodat u het leukste cadeau voor uzelf kunt selecteren.

Het beste welkomstcadeau energie vinden: vergelijk energieleveranciers

Om het beste energiecontract te vinden, kunt u energieleveranciers met elkaar vergelijken. Bijkomend voordeel van het vergelijken van energieleveranciers is dat u niet alleen het beste en goedkoopste contract, maar ook het energiecontract met het beste welkomstcadeau kunt vinden. Zo kijkt u niet alleen naar de tarieven van energieleveranciers en de voorwaarden van energiepakketten, maar ook naar de welkomstcadeaus die u bij de pakketten krijgt. Vergelijk de cadeaus met elkaar en u vindt het beste welkomstcadeau energie.

welkomst cadeau energie

Direct Vergelijken